Advertisement

Metin Külünk Sedat Peker - Iddia Sedat Peker In Hurriyet Baskini Icin Isaret Ettigi Milletvekili Metin Kulunk Mu A3 Haber - Ülkücü mafya sedat peker, 10 bin dolar iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Metin Külünk Sedat Peker - Iddia Sedat Peker In Hurriyet Baskini Icin Isaret Ettigi Milletvekili Metin Kulunk Mu A3 Haber - Ülkücü mafya sedat peker, 10 bin dolar iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.. 'tefeciler benim yeğenimin yerini almış, o zamanın parası bugünün 1,5 milyon lirası, tefecilerle bir konuşsan şey. Organize suç çetesi lideri sedat peker'in videolarında isim vermeden atıfta bulunduğu akp milletvekili'nin ismi merak konusu olmaya devam ediyor. Odatv'de yer alan habere göre, akp mkyk üyesi külünk, hakkındaki. Metin külünk üzerinden bu işleri çeviriyorlar. Ayrıca, doğan medya binasına yapılan saldırıyı kendisinin organize ettiğini söyleyen sedat peker, ak partili bir milletvekilinin bunu istediğini de öne sürmüştü.

Videoya saatler kala '10 bin dolar alan siyasetçi' olduğu öne sürülen ve akp mkyk'sında yer alan metin külünk, art arda 16 tweet attı. Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu. Sedat peker'in ilk kez isim vererek çanta çanta para verdiğini açıkladığı akp merkez karar yönetim kurulu (mkyk) üyesi metin külünk, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'a yakın isimler arasında yer alıyor. Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu. Metin külünk ile sedat peker'in yollarının ilk kesişmesi ve o sırada külünk'ü gözaltına aldırmak isteyen akp i̇l başkanı… külünk'e senin önünü açacağız, seni eğiteceğiz ve başbakan yapacağız diyen derin çevreler… ergenekoncu diye tabir edilen önemli isimlerle bağlantıları…

Sedat Peker In Iddialarinin Ardindan Metin Kulunk Ten Art Arda Paylasimlar
Sedat Peker In Iddialarinin Ardindan Metin Kulunk Ten Art Arda Paylasimlar from www.krttv.com.tr
Yüzde 99'u sana metin külünk der. Metin külünk'ün bile korktuğu ve sedat peker'den yardım istemek zorunda kaldığı bu tefeciler kimlerdir böyle? Metin külünk ile sedat peker'in yollarının ilk kesişmesi ve o sırada külünk'ü gözaltına aldırmak isteyen akp i̇l başkanı… külünk'e senin önünü açacağız, seni eğiteceğiz ve başbakan yapacağız diyen derin çevreler… ergenekoncu diye tabir edilen önemli isimlerle bağlantıları… Peker, her ay on bin dolar külünk'e para gönderdiğini. 'tefeciler benim yeğenimin yerini almış, o zamanın parası bugünün 1,5 milyon lirası, tefecilerle bir konuşsan şey. Süleyman soylu ile metin külünk arasında uzun süredir pek çok gerginlik yaşandığı kamuoyunda biliniyor. Akp merkez karar yürütme kurulu'ndaki metin külünk, peker'in en önemli ayağıdır. Akp'de, erdoğan ile peker arasındaki tek arabulucudur.

Soylu'nun sedat peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin külünk olduğu iddia edilmişti.

Metin külünk akp içinde vurucu tim gibi bilinen, saraya çok yakın, aktif, arkasının çok güçlü olduğu düşünülen bir milletvekili idi. Videoya saatler kala '10 bin dolar alan siyasetçi' olduğu öne sürülen ve akp mkyk'sında yer alan metin külünk, art arda 16 tweet attı. Peker, ayrıca almanya'daki külünk'le ilişkili olduğu iddia edilen derneklere de el altından para yolladığını açıkladı. Metin külünk ile sedat peker'in yollarının ilk kesişmesi ve o sırada külünk'ü gözaltına aldırmak isteyen akp i̇l başkanı… külünk'e senin önünü açacağız, seni eğiteceğiz ve başbakan yapacağız diyen derin çevreler… ergenekoncu diye tabir edilen önemli isimlerle bağlantıları… Odatv'de yer alan habere göre, akp mkyk üyesi külünk, hakkındaki. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in yayınladığı altıncı videoda bir milletvekilinin ricasıyla hürriyet'e baskın yaptığıyla ilgili açıklama yapmıştı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun, sedat peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin eski ak parti milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Sedat peker tartışmaların göbeğindeki metin külünk'e ilişkin konuştu: Türk siyasetçi kimliği ile tanınan metin külünk, 16 kasım 1960'da hayata gelmiştir. Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu. 'metin külünk, sedat peker'i̇n akp'deki en önemli ayağıdır'. Metin külünk'ün bile korktuğu ve sedat peker'den yardım istemek zorunda kaldığı bu tefeciler kimlerdir böyle? Ankara'daki kulis bilgilerine göre peker'e istekte bulunan milletvekilinin akp mkyk üyesi metin külünk olduğu iddia edildi.

Külünk'ün arabasına seçim dönemlerinde para bıraktığını, başka vekillere de bıraktığını söyleyen. Peker, ayrıca almanya'daki külünk'le ilişkili olduğu iddia edilen derneklere de el altından para yolladığını açıkladı. Odatv'de yer alan habere göre, akp mkyk üyesi külünk, hakkındaki. Benim kişilik haklarıma saygı duymaya davet ediyorum sizi. Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu.

Peker Den Kulunk Iddiasi Secim Zamani Geldiginde Arabasina Para Birakirdik Turkiye Dw 06 06 2021
Peker Den Kulunk Iddiasi Secim Zamani Geldiginde Arabasina Para Birakirdik Turkiye Dw 06 06 2021 from static.dw.com
Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi hatırlasana orada en çok ismi geçen metin metin külünk ise sessizliğini bozdu. Iddiaların odağında yer alan akp mkyk üyesi metin külünk açıklamalarda bulundu. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun, sedat peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin eski ak parti milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Soylu'nun sedat peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin külünk olduğu iddia edilmişti. Soylu'nun, 'peker'den 10 bin dolar alıyor' dediği kişinin ak parti eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Külünk'ün organize suç çeteleriyle yakın bağ içinde olduğuna dair iddialar daha önce de almanya'da da ortaya atıldı. Video ile ilginç detaylar veren peker, 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkladı. Videosunu yayınlamasına kısa bir süre kala twitter hesabı üzerinden art arda 16 tweet atarak sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.

Külünk son olarak i̇çişleri bakanlığı'nın tam kapanma sedat peker, önceki günlerde yayınlanan videolarında eski akp elazığ milletvekili fevzi i̇şbaşaran'ı dövdürdüğünü açıklamıştı.

Süleyman soylu ile metin külünk arasında uzun süredir pek çok gerginlik yaşandığı kamuoyunda biliniyor. Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu. Peker, ayrıca almanya'daki külünk'le ilişkili olduğu iddia edilen derneklere de el altından para yolladığını açıkladı. Videoda neler anlattı?metin külünk, sezgin baran korkmaz, demirören. Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu. Soylu'nun, 'peker'den 10 bin dolar alıyor' dediği kişinin ak parti eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Metin külünk akp içinde vurucu tim gibi bilinen, saraya çok yakın, aktif, arkasının çok güçlü olduğu düşünülen bir milletvekili idi. Ülkücü mafya sedat peker, 10 bin dolar iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Sedat peker'den her ay 10 bin dolar aldığına dair iddiası gündemdeki yerini korurken; Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu. Son dönemlerde yayınladığı videolarla gündemden düşmeyen sedat peker'in hedefindeki isim külünktü. Organize suç örgütü lideri sedat peker, yeni yayınladığı videoda 10 bin dolar alan siyasetçi tartışmasına son noktayı koyarak bu ismin metin külünk olduğunu iddia etti. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun, 'sedat peker'den 10 bin dolar siyasetçi var' açıklaması sonrasında kamuoyunda söz konusu iddialar üzerinden tartışmalar.

Metin külünk ile sedat peker'in yollarının ilk kesişmesi ve o sırada külünk'ü gözaltına aldırmak isteyen akp i̇l başkanı… külünk'e senin önünü açacağız, seni eğiteceğiz ve başbakan yapacağız diyen derin çevreler… ergenekoncu diye tabir edilen önemli isimlerle bağlantıları… Videosunu yayınlamasına kısa bir süre kala twitter hesabı üzerinden art arda 16 tweet atarak sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Ak partili eski milletvekili metin külünk, kendisinin sedat peker'den 10 bin dolar maaş alan siyasetçi olduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Akp merkez karar yürütme kurulu'ndaki metin külünk, peker'in en önemli ayağıdır. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun, sedat peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin eski ak parti milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi.

Bu Detay Dikkatlerden Kacmadi Sedat Peker Videosunda Metin Kulunk Diyalogu
Bu Detay Dikkatlerden Kacmadi Sedat Peker Videosunda Metin Kulunk Diyalogu from bizimtv.com.tr
Peker iddialarının ardından gece yarısı açıklamalarda bulunması ise dikkat çeken külünk'ün açıklamaları şöyle Peker, çeşitli vesilelerle para verdiği siyasetçinin ak parti merkez karar yürütme kurulu (mkyk) üyesi metin külünk. Benim kişilik haklarıma saygı duymaya davet ediyorum sizi. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in yayınladığı altıncı videoda bir milletvekilinin ricasıyla hürriyet'e baskın yaptığıyla ilgili açıklama yapmıştı. Ankara'daki kulis bilgilerine göre peker'e istekte bulunan milletvekilinin akp mkyk üyesi metin külünk olduğu iddia edildi. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun, sedat peker'den 10 bin dolar alıyor dediği kişinin eski ak parti milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Metin ağabeyle, ömer külünk diye bir yakını var mesela, nasıl ilişkimiz onu anlatayım. Sedat peker videoları ile gündemi sarsmaya devam ediyor, 9.

Videoya saatler kala '10 bin dolar alan siyasetçi' olduğu öne sürülen ve akp mkyk'sında yer alan metin külünk, art arda 16 tweet attı.

Soylu'nun, 'peker'den 10 bin dolar alıyor' dediği kişinin ak parti eski milletvekili metin külünk olduğu iddia edildi. Bu kişinin de metin külünk olduğu ileri sürülmüştü. Metin külünk üzerinden bu işleri çeviriyorlar. 'tefeciler benim yeğenimin yerini almış, o zamanın parası bugünün 1,5 milyon lirası, tefecilerle bir konuşsan şey. Video ile ilginç detaylar veren peker, 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkladı. Peker, akp'li vekillere verdiği paranın 10 bin dolardan daha fazla olduğunu söyledi, metin külünk ile ilişkisini anlattı. Son videsunda sedat peker'in ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi hatırlasana orada en çok ismi geçen metin metin külünk ise sessizliğini bozdu. Külünk son olarak i̇çişleri bakanlığı'nın tam kapanma sedat peker, önceki günlerde yayınlanan videolarında eski akp elazığ milletvekili fevzi i̇şbaşaran'ı dövdürdüğünü açıklamıştı. Metin ağabeyle, ömer külünk diye bir yakını var mesela, nasıl ilişkimiz onu anlatayım. Erdoğan istedi, 'parti istediği için yaptım' diyor (peker için). Benim kişilik haklarıma saygı duymaya davet ediyorum sizi. Külünk'ün organize suç çeteleriyle yakın bağ içinde olduğuna dair iddialar daha önce de almanya'da da ortaya atıldı. Erdoğan gibi rize güneysu doğumlu olan külünk, yıldız teknik üniversitesi mezunu.

Külünk son olarak i̇çişleri bakanlığı'nın tam kapanma sedat peker, önceki günlerde yayınlanan videolarında eski akp elazığ milletvekili fevzi i̇şbaşaran'ı dövdürdüğünü açıklamıştı metin külünk. Sedat peker tartışmaların göbeğindeki metin külünk'e ilişkin konuştu:

Posting Komentar

0 Komentar